Heli Nordberg - ledarskap, utbildning och utveckling

Västmanlands län

Information

600522-XXXX är organisationsnummer för bolaget Heli Nordberg - ledarskap, utbildning och utveckling. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Heli Nordberg - ledarskap, utbildning och utveckling är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Västerås som är den kommunen som Heli Nordberg - ledarskap, utbildning och utveckling finns i.

Heli Nordberg - ledarskap, utbildning och utveckling har varit registrerat sedan 2005-03-17 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för Heli Nordberg - ledarskap, utbildning och utveckling så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-31.

Heli Nordberg - ledarskap, utbildning och utveckling är och det finns flera bolag i Västerås som också är .

Firmatecknare för Heli Nordberg - ledarskap, utbildning och utveckling är följande:

Vill ni komma i kontakt med Heli Nordberg - ledarskap, utbildning och utveckling så kan ni göra det på telefon genom 021-55723 eller genom brev på följande adress:

Utbildning och handledning i ledarskap.

Det finns olika personer som har en koppling med Heli Nordberg - ledarskap, utbildning och utveckling och det är Nordberg Lindell, Heli Hellevi som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,