High Technology Trading SWED

Västmanlands län

Information

I Västerås finns det ett Enskild firma som heter High Technology Trading SWED. Det finns flera verksamheter som liknar High Technology Trading SWED i Västmanlands län. Västerås är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2007-11-29 så har High Technology Trading SWED varit registrerat. Idag är High Technology Trading SWED och det finns fler verksamheter som är det i Västerås.

Vill man komma i kontakt med High Technology Trading SWED så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med High Technology Trading SWED så kan ni göra det på .

Företaget skall bedriva förmedling av varor och maskiner av olika slag mellan svenska och irakiska företag såsom hushålls 'varor vitvaror, kylar, diskmaskiner, frys, spis, mikrovågs- ugnar, tv, datorer samt datortillbehör, grävmaskiner, borr- maskiner, pålkran, förpackningsmaskiner, bilar, lastbilar och trailers, byggmaskiner, laboratorieutrustningar, centrifuger, autoklav, inkobatorer, spektrofotometrar och glasvaor, kläder, livsmedel, läkemedel, oljeprodukter som främst diesel och bensin. samt konsult för irakiska företag som vill bedriva handel med sverige.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Mahmoud, Nagham som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, Al-Sudani, Saad som är född 1952 och har titeln Prokurist, .

.

High Technology Trading SWED har 601006-XXXX som sitt organisationsnummer.