Pege produkter

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Västerås och Pege produkter är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Pege produkter är ett av dem. Statusen för Pege produkter är att Bolaget är aktivt.

Pege produkter är ett Enskild firma och skapades 1994-01-24. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Pege produkter ska trivas.

Pege produkter är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Västerås så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel med kaffebryggare och brandskyddsutrustning samt kring- utrustning. Installation och service av brandskyddsutrustning. Handel med plastkristaller och bordsfontäner. Handel med skor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pege produkter är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Pege produkter och det finns flera verksamheter som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Pege produkter så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-121199.

.

De som är på något sätt har med Pege produkter är Gustafsson, Per Åke som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Pege produkter har 610216-XXXX som sitt organisationsnummer.