Aros Industrilackering

Västmanlands län

Information

610330-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Aros Industrilackering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aros Industrilackering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Västerås som är den kommunen som Aros Industrilackering finns i.

Aros Industrilackering har varit registrerat sedan 1992-12-16 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aros Industrilackering så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Aros Industrilackering är och det finns flera verksamheter i Västerås som också är .

Firmatecknare för Aros Industrilackering är följande:

Vill ni komma i kontakt med Aros Industrilackering så kan ni göra det på telefon genom 021-136062 eller genom brev på följande adress:

Blästring och lackering.

Det finns olika personer som har en koppling med Aros Industrilackering och det är Kauppinen, TERHO Tapani som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,