Christinas Hälsostuga

Västmanlands län

Information

610406-XXXX är organisationsnummer för företaget Christinas Hälsostuga. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Christinas Hälsostuga är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Västerås som är den kommunen som Christinas Hälsostuga finns i.

Christinas Hälsostuga har varit registrerat sedan 2003-02-17 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-02-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Christinas Hälsostuga så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-02-20.

Christinas Hälsostuga är och det finns flera bolag i Västerås som också är .

Firmatecknare för Christinas Hälsostuga är följande:

Vill ni komma i kontakt med Christinas Hälsostuga så kan ni göra det på telefon genom 021-187780 eller genom brev på följande adress:

Klassisk massage.

Det finns olika personer som har en koppling med Christinas Hälsostuga och det är Österlin, Christina Margareta som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,