Narkiniemi Elkonsult

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Västerås och Narkiniemi Elkonsult är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Narkiniemi Elkonsult är ett av dem. Statusen för Narkiniemi Elkonsult är att Bolaget är aktivt.

Narkiniemi Elkonsult är ett Enskild firma och skapades 2007-05-18. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där företaget finns i jobbar för att företag som Narkiniemi Elkonsult ska trivas.

Narkiniemi Elkonsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-03. I Västerås så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Utföra konsulttjänster inom el, elkraft och energiområdet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Narkiniemi Elkonsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-03.

Idag är Narkiniemi Elkonsult och det finns flera företag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Narkiniemi Elkonsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7658081.

.

De som är på något sätt har med Narkiniemi Elkonsult är Narkiniemi, Jari Uolevi som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Narkiniemi Elkonsult har 611001-XXXX som sitt organisationsnummer.