Linnea Consult & Collection

Västmanlands län

Information

Linnea Consult & Collection är ett av många verksamheter som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som Linnea Consult & Collection finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Linnea Consult & Collection är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-03-17.

Linnea Consult & Collection som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1992-03-25. Men sedan 2005-03-17 så har Linnea Consult & Collection varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Linnea Consult & Collection så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 021-417294.

Västerås arbetar för att verksamheter som Linnea Consult & Collection ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Linnea Consult & Collection. Det finns flera verksamheter i Västmanlands län.

Konsultverksamhet inom kassaarbetet. Import, handel och postorderverksamhet med konfektion, hobbyartiklar, bijouterier, textilier, leksaker, frukt,grönsaker, blommor, bröd, elektronik, teleteknik och djurartiklar.

Firmatecknare för Linnea Consult & Collection är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Linnea Consult & Collection och det är följande personer, Johansson, CARINA Linnea som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, Johansson, Björn Anders Uno som är född 1960 och har titeln Prokurist,

Organisationsnummer för Linnea Consult & Collection är 611105-XXXX.