Urban Grip Musikproduktion

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Västerås och Urban Grip Musikproduktion är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Urban Grip Musikproduktion är ett av dem. Statusen för Urban Grip Musikproduktion är att Bolaget är aktivt.

Urban Grip Musikproduktion är ett Enskild firma och skapades 2002-10-29. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Urban Grip Musikproduktion ska trivas.

Urban Grip Musikproduktion är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-04-02. I Västerås så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konstnärlig, litterär och artistisk verksamhet (även fristående artister).

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Urban Grip Musikproduktion är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-11-14.

Idag är Urban Grip Musikproduktion och det finns flera verksamheter som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Urban Grip Musikproduktion så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-358169.

.

De som är på något sätt har med Urban Grip Musikproduktion är Grip, Paul Urban som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Urban Grip Musikproduktion har 621020-XXXX som sitt organisationsnummer.