AROS Mögelteknik

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Västerås och AROS Mögelteknik är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och AROS Mögelteknik är ett av dem. Statusen för AROS Mögelteknik är att Bolaget är aktivt.

AROS Mögelteknik är ett Enskild firma och skapades 2007-04-02. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där bolaget finns i jobbar för att bolag som AROS Mögelteknik ska trivas.

AROS Mögelteknik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-06. I Västerås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Med hjälp av hund söka efter mögel bakterieangrepp i byggnader och fordon. Verksamheten bedrivs på konsultbasis i samband med skadeutredningar. Försäljning av utrustning associerad till verksamheten kommer ske.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AROS Mögelteknik är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-06.

Idag är AROS Mögelteknik och det finns flera bolag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med AROS Mögelteknik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-1711482.

.

De som är på något sätt har med AROS Mögelteknik är Källström, Marie Birgitta som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

AROS Mögelteknik har 630501-XXXX som sitt organisationsnummer.