Västerås Konditori

Västmanlands län

Information

631207-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Västerås Konditori. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Västerås Konditori är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Västerås som är den kommunen som Västerås Konditori finns i.

Västerås Konditori har varit registrerat sedan 1999-01-14 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Västerås Konditori så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Västerås Konditori är och det finns flera verksamheter i Västerås som också är .

Firmatecknare för Västerås Konditori är följande:

Vill ni komma i kontakt med Västerås Konditori så kan ni göra det på telefon genom 021-359656 eller genom brev på följande adress:

Bakning av tårtor, kaffebullar och därmed förenlig verksamhet, samt försäljning av te, kaffe samt partihandel främst inom livsmedelsbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Västerås Konditori och det är Abdulkader, Selma som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,