Hjälpredan i Västerås

Västmanlands län

Information

631212-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hjälpredan i Västerås. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hjälpredan i Västerås är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Västerås som är den kommunen som Hjälpredan i Västerås finns i.

Hjälpredan i Västerås har varit registrerat sedan 1998-10-26 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hjälpredan i Västerås så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Hjälpredan i Västerås är och det finns flera verksamheter i Västerås som också är .

Firmatecknare för Hjälpredan i Västerås är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hjälpredan i Västerås så kan ni göra det på telefon genom 021-121005 eller genom brev på följande adress:

Administrativa tjänster för företagare.

Det finns olika personer som har en koppling med Hjälpredan i Västerås och det är Kårstam, Karin Ulla-Maria som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,