PYS Consulting & Trading

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Västerås och PYS Consulting & Trading är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och PYS Consulting & Trading är ett av dem. Statusen för PYS Consulting & Trading är att Bolaget är aktivt.

PYS Consulting & Trading är ett Enskild firma och skapades 2004-09-13. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där bolaget finns i jobbar för att bolag som PYS Consulting & Trading ska trivas.

PYS Consulting & Trading är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-19. I Västerås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet innebärande att hjälpa företag i frågor rörande affärsutveckling, marknadsföring och försäljning. Trading och försäljning innebärande att hjälpa företag med försäljningsupp- drag inom branscherna konfektion, livsmedel samt media.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PYS Consulting & Trading är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-19.

Idag är PYS Consulting & Trading och det finns flera bolag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med PYS Consulting & Trading så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-141141.

.

De som är på något sätt har med PYS Consulting & Trading är Sundell, Per Johan som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

PYS Consulting & Trading har 640725-XXXX som sitt organisationsnummer.