EB:s Country Design

Västmanlands län

Information

650219-XXXX är organisationsnummer för bolaget EB:s Country Design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EB:s Country Design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Västerås som är den kommunen som EB:s Country Design finns i.

EB:s Country Design har varit registrerat sedan 1999-12-30 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-09-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för EB:s Country Design så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-10-03.

EB:s Country Design är och det finns flera bolag i Västerås som också är .

Firmatecknare för EB:s Country Design är följande:

Vill ni komma i kontakt med EB:s Country Design så kan ni göra det på telefon genom 021-185798 eller genom brev på följande adress:

Countrysaker såsom tygänglar, tygkaniner, fågelholkar, julsaker, lampor. Heminredning.

Det finns olika personer som har en koppling med EB:s Country Design och det är Berg, Birgitta Elisabeth som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,