Potentialen

Västmanlands län

Information

Potentialen hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Potentialen finns. I Västerås så finns det många olika Enskild firma och i Västmanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Potentialen tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Potentialen har haft sedan 2001-07-13. Potentialen har funnits sedan och 2001-07-13 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Potentialen så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-7353588.

Västerås arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Potentialen har idag 650429-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Potentialen

Konsult samt tränarverksamhet inom idrottsrörelsen. Föreläsningar samt försäljning av varor sammankopplade med idrottsrörelsen. Psykologverksamhet, utbildningsverksamhet, konsultverksamhet avseende prestationsutveckling prestationspsykologi inom idrott, kommun, landsting och näringsliv. Försäljning av litteratur samt hjälpmedel för behandlingens framskridande såsom CD-skivor, DVD-skivor och naturläkemedel.

I Potentialen så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mood, Pierre Kenneth Rudolf som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, Mood, Kim Lesley som är född 1961 och har titeln Prokurist, .