C-Business Trading & Consulting

Västmanlands län

Information

C-Business Trading & Consulting är ett av många företag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som C-Business Trading & Consulting finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

C-Business Trading & Consulting är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-01-23.

C-Business Trading & Consulting som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2002-08-20. Men sedan 2003-01-23 så har C-Business Trading & Consulting varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på C-Business Trading & Consulting så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 021-135993.

Västerås arbetar för att företag som C-Business Trading & Consulting ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för C-Business Trading & Consulting. Det finns flera företag i Västmanlands län.

Firman skall bedriva import av varor som inredningsprodukter, keramikprodukter, porslin, textilier, möbler mm. från Kina och övriga asiatiska länder till Sverige och EU. Dessutom konsultverksamhet inom marknadsföring, information, organisationsrådgivning, import- och exportrådgivning, tolkning, översättning, businessbesökorganisation mm. i syfte att hjälpa, etablera och utveckla ett företag och dess produkter, tjänster och idéer på nya marknader i Kina och Sverige.

Firmatecknare för C-Business Trading & Consulting är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till C-Business Trading & Consulting och det är följande personer, Löwgren, Josefina Jie som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för C-Business Trading & Consulting är 650915-XXXX.