Nya Kvicksund Grillen

Västmanlands län

Information

651203-XXXX är organisationsnummer för företaget Nya Kvicksund Grillen. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nya Kvicksund Grillen är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Västerås som är den kommunen som Nya Kvicksund Grillen finns i.

Nya Kvicksund Grillen har varit registrerat sedan 2005-11-30 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nya Kvicksund Grillen så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-16.

Nya Kvicksund Grillen är och det finns flera bolag i Västerås som också är .

Firmatecknare för Nya Kvicksund Grillen är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nya Kvicksund Grillen så kan ni göra det på telefon genom 016-512499 eller genom brev på följande adress:

Grill, pizzeria, kiosk, glass och kaffe.

Det finns olika personer som har en koppling med Nya Kvicksund Grillen och det är Hanna, Luai som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,