Lella Fyhr, konsult och utbildning

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Västerås och Lella Fyhr, konsult och utbildning är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lella Fyhr, konsult och utbildning är ett av dem. Statusen för Lella Fyhr, konsult och utbildning är att Bolaget är aktivt.

Lella Fyhr, konsult och utbildning är ett Enskild firma och skapades 2005-11-17. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lella Fyhr, konsult och utbildning ska trivas.

Lella Fyhr, konsult och utbildning är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-13. I Västerås så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsulttjänster inom psykologyrket, ridutbildning, utbildning och föreläsningar inom båda delarna, diverse konsultuppdrag utifrån specifika kunskaper inom hästnäringen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lella Fyhr, konsult och utbildning är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-13.

Idag är Lella Fyhr, konsult och utbildning och det finns flera verksamheter som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Lella Fyhr, konsult och utbildning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5450919.

.

De som är på något sätt har med Lella Fyhr, konsult och utbildning är Fyhr, Helena Lella Birgitta som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lella Fyhr, konsult och utbildning har 660818-XXXX som sitt organisationsnummer.