Nettans Hårsalong

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Västerås och Nettans Hårsalong är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Nettans Hårsalong är ett av dem. Statusen för Nettans Hårsalong är att Bolaget är aktivt.

Nettans Hårsalong är ett Enskild firma och skapades 2000-04-05. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Nettans Hårsalong ska trivas.

Nettans Hårsalong är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-27. I Västerås så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Frisör, hyr-stol. Allt inom hårvård och hårprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nettans Hårsalong är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Nettans Hårsalong och det finns flera verksamheter som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Nettans Hårsalong så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-419369.

.

De som är på något sätt har med Nettans Hårsalong är Ljungkvist, Inger Janiette Elizabeth som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Nettans Hårsalong har 661230-XXXX som sitt organisationsnummer.