Salong Självfallet

Västmanlands län

Information

Salong Självfallet hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Salong Självfallet finns. I Västerås så finns det många olika Enskild firma och i Västmanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Salong Självfallet tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Salong Självfallet har haft sedan 1994-01-01. Salong Självfallet har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Salong Självfallet så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 021-127311.

Västerås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Salong Självfallet har idag 670302-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Salong Självfallet

Frisörsalong.

I Salong Självfallet så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kaya, Maria Marin som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .