Stone Art Design

Västmanlands län

Information

Stone Art Design är ett av många företag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som Stone Art Design finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Stone Art Design är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

Stone Art Design som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1998-08-24. Men sedan 1998-01-01 så har Stone Art Design varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stone Art Design så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 021-145726.

Västerås arbetar för att företag som Stone Art Design ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Stone Art Design. Det finns flera företag i Västmanlands län.

Presentation, utveckling, produktion och försäljning av konstnärliga verk, designade verk samt utveckling av presentationer och försäljning av produkter via internet samt därtill relaterad verksamhet.

Firmatecknare för Stone Art Design är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stone Art Design och det är följande personer, Blomgren, Nicklas Bertil som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Stone Art Design är 670306-XXXX.