Dianco Digital/Analog Communication

Västmanlands län

Information

Dianco Digital/Analog Communication är en verksamhet som finns i Västerås. I Dianco Digital/Analog Communication finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Bo Anders som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Dianco Digital/Analog Communication så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Dianco Digital/Analog Communication på telefon 021-132707.

Produkter och konsulttjänster inom data it samt audio video.

Idag är Dianco Digital/Analog Communication av bolagstypen Enskild firma.

Dianco Digital/Analog Communication är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Dianco Digital/Analog Communication innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-05-23 och Dianco Digital/Analog Communication är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-05-23.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Dianco Digital/Analog Communication så är det följande:

Dianco Digital/Analog Communication har 671123-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.