Karl-Johan Hultbergs Hovslageri

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Västerås och Karl-Johan Hultbergs Hovslageri är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Karl-Johan Hultbergs Hovslageri är ett av dem. Statusen för Karl-Johan Hultbergs Hovslageri är att Bolaget är aktivt.

Karl-Johan Hultbergs Hovslageri är ett Enskild firma och skapades 2001-09-24. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Karl-Johan Hultbergs Hovslageri ska trivas.

Karl-Johan Hultbergs Hovslageri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13. I Västerås så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Hovslageri, arbete med djur och jordbruk.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Karl-Johan Hultbergs Hovslageri är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13.

Idag är Karl-Johan Hultbergs Hovslageri och det finns flera verksamheter som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Karl-Johan Hultbergs Hovslageri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7265809.

.

De som är på något sätt har med Karl-Johan Hultbergs Hovslageri är Hultberg, Karl-Johan Ronny som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Karl-Johan Hultbergs Hovslageri har 671126-XXXX som sitt organisationsnummer.