Livets Källa

Västmanlands län

Information

680329-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Livets Källa. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Livets Källa är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Västerås som är den kommunen som Livets Källa finns i.

Livets Källa har varit registrerat sedan 2009-02-03 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-04-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Livets Källa så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-04-17.

Livets Källa är och det finns flera verksamheter i Västerås som också är .

Firmatecknare för Livets Källa är följande:

Vill ni komma i kontakt med Livets Källa så kan ni göra det på telefon genom 070-1721908 eller genom brev på följande adress:

Kroppsvård, sånguppdrag samt försäljning av Aloe Vera.

Det finns olika personer som har en koppling med Livets Källa och det är Östberg, Pia Margareta som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,