Limestreet Studios

Västmanlands län

Information

680612-XXXX är organisationsnummer för bolaget Limestreet Studios. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Limestreet Studios är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Västerås som är den kommunen som Limestreet Studios finns i.

Limestreet Studios har varit registrerat sedan 2003-03-11 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-11-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Limestreet Studios så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-01-08.

Limestreet Studios är och det finns flera bolag i Västerås som också är .

Firmatecknare för Limestreet Studios är följande:

Vill ni komma i kontakt med Limestreet Studios så kan ni göra det på telefon genom 021-182083 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom IT-området såsom programmering, design och projektledning av internetbaserade system samt programvaruutveckling och drift av e-handelssystem.

Det finns olika personer som har en koppling med Limestreet Studios och det är Brangefält, Ulf Anders som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,