Lilja's Rescuer

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Västerås och Lilja's Rescuer är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Lilja's Rescuer är ett av dem. Statusen för Lilja's Rescuer är att Bolaget är aktivt.

Lilja's Rescuer är ett Enskild firma och skapades 2000-03-21. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Lilja's Rescuer ska trivas.

Lilja's Rescuer är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-01. I Västerås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Utbildning i hjärt lungräddning samt A,B,C sjukvård och övrig utbildning inom sjukvården samt försäljning av sjukvårdsmateriel.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lilja's Rescuer är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-01.

Idag är Lilja's Rescuer och det finns flera bolag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Lilja's Rescuer så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-300388.

.

De som är på något sätt har med Lilja's Rescuer är Lilja, Hans Erik Stefan som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lilja's Rescuer har 680726-XXXX som sitt organisationsnummer.