Barkarö Byggtjänst

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Västerås och Barkarö Byggtjänst är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Barkarö Byggtjänst är ett av dem. Statusen för Barkarö Byggtjänst är att Bolaget är aktivt.

Barkarö Byggtjänst är ett Enskild firma och skapades 2006-12-19. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där företaget finns i jobbar för att företag som Barkarö Byggtjänst ska trivas.

Barkarö Byggtjänst är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-12-23. I Västerås så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bygg, nyproduktion, tillbyggnation, renoveringar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Barkarö Byggtjänst är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-04.

Idag är Barkarö Byggtjänst och det finns flera företag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Barkarö Byggtjänst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-52213.

.

De som är på något sätt har med Barkarö Byggtjänst är Strömlund, Leif Johan Peter som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Barkarö Byggtjänst har 690527-XXXX som sitt organisationsnummer.