Grafisk Ljusreklam i Västerås

Västmanlands län

Information

690702-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Grafisk Ljusreklam i Västerås. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Grafisk Ljusreklam i Västerås är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Västerås som är den kommunen som Grafisk Ljusreklam i Västerås finns i.

Grafisk Ljusreklam i Västerås har varit registrerat sedan 2003-08-11 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Grafisk Ljusreklam i Västerås så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Grafisk Ljusreklam i Västerås är och det finns flera verksamheter i Västerås som också är .

Firmatecknare för Grafisk Ljusreklam i Västerås är följande:

Vill ni komma i kontakt med Grafisk Ljusreklam i Västerås så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Försäljning och installation av ljus samt reklamattiraljer.

Det finns olika personer som har en koppling med Grafisk Ljusreklam i Västerås och det är Ahrborn, Carl Magnus som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,