Hedgehog in a storm - Ord & Text

Västmanlands län

Information

690917-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hedgehog in a storm - Ord & Text. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hedgehog in a storm - Ord & Text är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Västerås som är den kommunen som Hedgehog in a storm - Ord & Text finns i.

Hedgehog in a storm - Ord & Text har varit registrerat sedan 2004-09-13 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hedgehog in a storm - Ord & Text så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Hedgehog in a storm - Ord & Text är och det finns flera verksamheter i Västerås som också är .

Firmatecknare för Hedgehog in a storm - Ord & Text är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hedgehog in a storm - Ord & Text så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Firman skall skriva böcker, krönikor och andra texter. föreläsningar om dessa texler. skriva olika saker på beställning.

Det finns olika personer som har en koppling med Hedgehog in a storm - Ord & Text och det är Holm Stålhand, Sara Kristina som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,