Skiljebo Bröd & Konditori

Västmanlands län

Information

700428-XXXX är organisationsnummer för bolaget Skiljebo Bröd & Konditori. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skiljebo Bröd & Konditori är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Västerås som är den kommunen som Skiljebo Bröd & Konditori finns i.

Skiljebo Bröd & Konditori har varit registrerat sedan 1997-03-26 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Skiljebo Bröd & Konditori så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Skiljebo Bröd & Konditori är och det finns flera bolag i Västerås som också är .

Firmatecknare för Skiljebo Bröd & Konditori är följande:

Vill ni komma i kontakt med Skiljebo Bröd & Konditori så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bröd och konditori. Försäljning av bröd, konditorivaror, dryck, glass, samt konsultverksamhet och bud.

Det finns olika personer som har en koppling med Skiljebo Bröd & Konditori och det är Degenkolbe, Kaj som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,