atak design & media

Västmanlands län

Information

Freelance illustration, bildskapande i skilda tekniker såsom screentryck, måleri, teckning, fotografi och animation-film. Inriktning främst till media, reklambolag och bokförlag. Försäljning av illustrationstjänster i viss mån grafiska tjänster samt bilder, grafiska blad, egen konst, film samt en del undervisning och föredrag på skolor och studieförbund.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för atak design & media vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Västerås så är atak design & media en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 1994-05-25 så skapades atak design & media och verksamheten är har F-skattsedel atak design & media har haft det sedan 1994-01-01.

atak design & media är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

700827-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Västerås.

Just nu är atak design & media och det finns många verksamheter som är i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med atak design & media så går det att nå dem via telefon på 021-414020 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom atak design & media är Atak, Birsen Leyla Suzan som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .