Bilservarn Fredrik Lindholm

Västmanlands län

Information

700902-XXXX är organisationsnummer för företaget Bilservarn Fredrik Lindholm. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bilservarn Fredrik Lindholm är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Västerås som är den kommunen som Bilservarn Fredrik Lindholm finns i.

Bilservarn Fredrik Lindholm har varit registrerat sedan 1997-07-03 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bilservarn Fredrik Lindholm så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Bilservarn Fredrik Lindholm är och det finns flera bolag i Västerås som också är .

Firmatecknare för Bilservarn Fredrik Lindholm är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bilservarn Fredrik Lindholm så kan ni göra det på telefon genom 021-350315 eller genom brev på följande adress:

Rörelsen skall bedriva bilverkstad samt privatskola för utbildning av fordonsmekaniker med inriktning på elektronik och diesel.

Det finns olika personer som har en koppling med Bilservarn Fredrik Lindholm och det är Lindholm, Ernst Junior Fredrik som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,