Isolde's Taxi

Västmanlands län

Information

710225-XXXX är organisationsnummer för företaget Isolde's Taxi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Isolde's Taxi är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Västerås som är den kommunen som Isolde's Taxi finns i.

Isolde's Taxi har varit registrerat sedan 2000-02-28 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-05-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Isolde's Taxi så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-05-02.

Isolde's Taxi är och det finns flera bolag i Västerås som också är .

Firmatecknare för Isolde's Taxi är följande:

Vill ni komma i kontakt med Isolde's Taxi så kan ni göra det på telefon genom 021-131668 eller genom brev på följande adress:

Taxirörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Isolde's Taxi och det är Ajaxon, Knut Peter Fredrik som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,