Lamphais Hemstäd

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Västerås och Lamphais Hemstäd är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lamphais Hemstäd är ett av dem. Statusen för Lamphais Hemstäd är att Bolaget är aktivt.

Lamphais Hemstäd är ett Enskild firma och skapades 2007-11-21. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lamphais Hemstäd ska trivas.

Lamphais Hemstäd är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-29. I Västerås så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Företaget ska bedriva lokalvård inom hem och offentlig miljö samt import av kläder från Thailand.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lamphais Hemstäd är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-29.

Idag är Lamphais Hemstäd och det finns flera verksamheter som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Lamphais Hemstäd så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-356025.

.

De som är på något sätt har med Lamphais Hemstäd är Inphoowong, Lamphai som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lamphais Hemstäd har 710807-XXXX som sitt organisationsnummer.