Riksbyggens Bostadsrättsförening Västeråshus nr 35

Västmanlands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Västeråshus nr 35 vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Västerås så är Riksbyggens Bostadsrättsförening Västeråshus nr 35 ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 1984-01-09 så skapades Riksbyggens Bostadsrättsförening Västeråshus nr 35 och bolaget är har ej F-skattsedel.

716412-2223 är organisationsnummret för bolaget som finns i Västerås.

Just nu är Riksbyggens Bostadsrättsförening Västeråshus nr 35 och det finns många bolag som är i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Västeråshus nr 35 så går det att nå dem via telefon på 021-103200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Riksbyggens Bostadsrättsförening Västeråshus nr 35 är Kalina, Robert som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Anita Elisabet som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandström, Stig Ingvar som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlström, Lars Magnus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Folkebrant, Karl Harald som är född 1928 och har titeln Suppleant, Norström, Nils Roger som är född 1950 och har titeln SuppleantPettersson, Rut Ingrid som är född 1930 och har titeln Suppleant, .