Brevduvan ek förening

Västmanlands län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Västerås och Brevduvan ek förening är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Brevduvan ek förening är ett av dem. Statusen för Brevduvan ek förening är att Bolaget är aktivt.

Brevduvan ek förening är ett Ekonomisk förening och skapades 1991-12-19. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Brevduvan ek förening ska trivas.

I Västerås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva en personalkooperativ förskola där medlemmarna är verksamma antingen såsom anställd och eller funktionär.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Brevduvan ek förening inte är momsregistrerat.

Idag är Brevduvan ek förening och det finns flera bolag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Brevduvan ek förening så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-146928.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Fredell, Gunilla Kristina -Karlberg, Sari Susanna.

De som är på något sätt har med Brevduvan ek förening är Fredell, Gunilla Kristina som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredell, Per Gustav Rogert som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlberg, Agne Stefan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlberg, Sari Susanna som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Brevduvan ek förening har 716454-6975 som sitt organisationsnummer.