Föräldrakooperativet Djäkneberget ekonomisk förening

Västmanlands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva en föräldrakooperativ förskola.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Föräldrakooperativet Djäkneberget ekonomisk förening vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Västerås så är Föräldrakooperativet Djäkneberget ekonomisk förening ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 1993-02-18 så skapades Föräldrakooperativet Djäkneberget ekonomisk förening och företaget är har F-skattsedel Föräldrakooperativet Djäkneberget ekonomisk förening har haft det sedan 1995-01-01.

716454-7445 är organisationsnummret för företaget som finns i Västerås.

Just nu är Föräldrakooperativet Djäkneberget ekonomisk förening och det finns många företag som är i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Föräldrakooperativet Djäkneberget ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på 021-136655 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Föräldrakooperativet Djäkneberget ekonomisk förening är Danielsson, Johanna Maria som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Johanna Kristina som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Holtmann, Ulrika Cecilia Ingeborg som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensk, Anna Sofie Teresia som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Ångbäck, Pär Erling som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyquist, Kristina Maria som är född 1973 och har titeln SuppleantSundin, Magnus Olof Edvard som är född 1975 och har titeln Suppleant, .