Föräldrakooperativet Trollhatten, ekonomisk förening

Västmanlands län

Information

Föräldrakooperativet Trollhatten, ekonomisk förening är en verksamhet som finns i Västerås. I Föräldrakooperativet Trollhatten, ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Björn David Arnold som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Filer, Anna Carolina Elisabeth som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsell, My Josefin som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Anna Ulrika som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Nelson, Marie Helena som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderlund Sergel, Nils Peter som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamotOlsson, Anna Maria som är född 1970 och har titeln Suppleant, Söderlund Lantz, Mimmi Linnea som är född 1982 och har titeln Suppleant, Rosenqvist, Claes Urban som är född 1972 och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Föräldrakooperativet Trollhatten, ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Föräldrakooperativet Trollhatten, ekonomisk förening på telefon 021-143610.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva en föräldrakooperativ förskola för medlemmarnas barn.

Idag är Föräldrakooperativet Trollhatten, ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Föräldrakooperativet Trollhatten, ekonomisk förening är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Föräldrakooperativet Trollhatten, ekonomisk förening innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Föräldrakooperativet Trollhatten, ekonomisk förening är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Föräldrakooperativet Trollhatten, ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Björn David Arnold -Filer, Anna Carolina Elisabeth -Söderlund Sergel, Nils Peter

Föräldrakooperativet Trollhatten, ekonomisk förening har 716454-7544 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.