& Lotta Kommunikation

Västmanlands län

Information

& Lotta Kommunikation är ett företag som finns i Västerås. I & Lotta Kommunikation finns det lite olika personer som är förknippade och det är Themnér Westerdahl, Charlotta P som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med & Lotta Kommunikation så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå & Lotta Kommunikation på telefon 021-143744.

Informations- och kommunikationskonsult med inriktning förstudier, kommunikationsplanering, IT, Internet, gränssnitts- design, informationsarkitektur, användbarhet, grafisk design, textbearbetning för webb, utbildning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är & Lotta Kommunikation av bolagstypen Enskild firma.

& Lotta Kommunikation är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

& Lotta Kommunikation innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-11-02 och & Lotta Kommunikation är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-11-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för & Lotta Kommunikation så är det följande:

& Lotta Kommunikation har 720223-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.