Petters Konsult

Västmanlands län

Information

721109-XXXX är organisationsnummer för bolaget Petters Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Petters Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Västerås som är den kommunen som Petters Konsult finns i.

Petters Konsult har varit registrerat sedan 1999-11-01 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-12-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Petters Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-27.

Petters Konsult är och det finns flera bolag i Västerås som också är .

Firmatecknare för Petters Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Petters Konsult så kan ni göra det på telefon genom 070-8904315 eller genom brev på följande adress:

Konsultationer och researrangemang inom sport- och fritidsområden samt agentur för sportartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Petters Konsult och det är Levin, Jan-Petter som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,