K Måleri & Dekoration

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Västerås och K Måleri & Dekoration är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och K Måleri & Dekoration är ett av dem. Statusen för K Måleri & Dekoration är att Bolaget är aktivt.

K Måleri & Dekoration är ett Enskild firma och skapades 1997-03-19. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där företaget finns i jobbar för att företag som K Måleri & Dekoration ska trivas.

K Måleri & Dekoration är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-17. I Västerås så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Måleri.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att K Måleri & Dekoration är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-17.

Idag är K Måleri & Dekoration och det finns flera företag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med K Måleri & Dekoration så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7977379.

.

De som är på något sätt har med K Måleri & Dekoration är Strömberg, Daniel Kristoffer som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

K Måleri & Dekoration har 740204-XXXX som sitt organisationsnummer.