direkxwaringeh pizzeria

Västmanlands län

Information

740503-XXXX är organisationsnummer för bolaget direkxwaringeh pizzeria. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som direkxwaringeh pizzeria är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Västerås som är den kommunen som direkxwaringeh pizzeria finns i.

direkxwaringeh pizzeria har varit registrerat sedan 2005-10-13 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för direkxwaringeh pizzeria så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-25.

direkxwaringeh pizzeria är och det finns flera bolag i Västerås som också är .

Firmatecknare för direkxwaringeh pizzeria är följande:

Vill ni komma i kontakt med direkxwaringeh pizzeria så kan ni göra det på telefon genom 021-125029 eller genom brev på följande adress:

Pizzeria

Det finns olika personer som har en koppling med direkxwaringeh pizzeria och det är Dogan, Ramazan som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,