Near Net Shape Consulting

Västmanlands län

Information

750214-XXXX är organisationsnummer för företaget Near Net Shape Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Near Net Shape Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Västerås som är den kommunen som Near Net Shape Consulting finns i.

Near Net Shape Consulting har varit registrerat sedan 2007-08-27 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Near Net Shape Consulting så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Near Net Shape Consulting är och det finns flera bolag i Västerås som också är .

Firmatecknare för Near Net Shape Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Near Net Shape Consulting så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultering inom produktframtagning med metallpulver och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Near Net Shape Consulting och det är Lindqvist, Stig Mikael som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,