Bostadsrättsföreningen Slören 2

Västmanlands län

Information

Bostadsrättsföreningen Slören 2 är ett av många verksamheter som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som Bostadsrättsföreningen Slören 2 finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bostadsrättsföreningen Slören 2 som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1996-06-10.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ankarg. 25, 723 48, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bostadsrättsföreningen Slören 2 så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 021-801180.

Västerås arbetar för att verksamheter som Bostadsrättsföreningen Slören 2 ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Bostadsrättsföreningen Slören 2. Det finns flera verksamheter i Västmanlands län.

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter och lokaler under nyttjanderätt och utan tidsbegränsning.

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Slören 2 är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bostadsrättsföreningen Slören 2 och det är följande personer, Eriksson, Per Gustaf som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Franklind, Rolf Ingemar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Grenehed, Birgitta Margaretha som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Sällström, Carl Arne som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Östlund, Jan Ove som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars-Göran som är född 1956 och har titeln Suppleant.Meyner, Rakel Anita Juliana som är född 1940 och har titeln Suppleant,

Organisationsnummer för Bostadsrättsföreningen Slören 2 är 769601-5531.