Lilla Språkbyrån Tillberga Ekonomisk förening

Västmanlands län

Information

I Västerås finns det ett Ekonomisk förening som heter Lilla Språkbyrån Tillberga Ekonomisk förening. Det finns flera bolag som liknar Lilla Språkbyrån Tillberga Ekonomisk förening i Västmanlands län. Västerås är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Lilla Språkbyrån Tillberga Ekonomisk förening är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1998-11-17 så har Lilla Språkbyrån Tillberga Ekonomisk förening varit registrerat. Idag är Lilla Språkbyrån Tillberga Ekonomisk förening och det finns fler bolag som är det i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Lilla Språkbyrån Tillberga Ekonomisk förening så kan man gör det genom att posta ett brev till Gamla v. 13, 722 33, Västerås. Vi ni istället prata med Lilla Språkbyrån Tillberga Ekonomisk förening så kan ni göra det på 021-60888.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva kurs- och konsultverksamhet med in- riktning mot alternativ kommunikation och tidig tal- och språk- utveckling.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Andersson, Bengt Ingmar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyström, Evy Kristina som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Thilén Grandin, Inger Elisabeth som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Firman tecknas av styrelsen, .

Lilla Språkbyrån Tillberga Ekonomisk förening har 769603-5901 som sitt organisationsnummer.