jobbaivasteras, ekonomiska förening

Västmanlands län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Västerås och jobbaivasteras, ekonomiska förening är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och jobbaivasteras, ekonomiska förening är ett av dem. Statusen för jobbaivasteras, ekonomiska förening är att Bolaget är aktivt.

jobbaivasteras, ekonomiska förening är ett Ekonomisk förening och skapades 2000-12-07. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som jobbaivasteras, ekonomiska förening ska trivas.

jobbaivasteras, ekonomiska förening är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-01-29. I Västerås så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva projekt inom marknadsföring och per- sonalrekrytering för att attrahera kompetent arbetskraft att arbeta i Västerås.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att jobbaivasteras, ekonomiska förening är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-19.

Idag är jobbaivasteras, ekonomiska förening och det finns flera verksamheter som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med jobbaivasteras, ekonomiska förening så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7181817.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Engelfeldt, Ingegerd Maria -Törngren, Kerstin Camilla Cecilia.

De som är på något sätt har med jobbaivasteras, ekonomiska förening är Andersson, Björn Håkan som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Brav, Hans Staffan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Engelfeldt, Ingegerd Maria som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Erik Joakim som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammarström, Åsa Birgitta som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Törngren, Kerstin Camilla Cecilia som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamotTörnqvist, Lars Fredrik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlbäck, Carita Charlotta som är född 1966 och har titeln Suppleant, Björk, Maria Elisabeth som är född 1957 och har titeln SuppleantHolm, David som är född 1957 och har titeln SuppleantSamuelsson, Karolina Ellen som är född 1969 och har titeln SuppleantSandfeldt, Jon Hans David som är född 1982 och har titeln SuppleantWistrand, Lars Tomas som är född 1956 och har titeln Suppleant.

jobbaivasteras, ekonomiska förening har 769606-4646 som sitt organisationsnummer.