Golf-Innovatörerna EverTee Ekonomisk förening

Västmanlands län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Västerås och Golf-Innovatörerna EverTee Ekonomisk förening är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Golf-Innovatörerna EverTee Ekonomisk förening är ett av dem. Statusen för Golf-Innovatörerna EverTee Ekonomisk förening är att Bolaget är aktivt.

Golf-Innovatörerna EverTee Ekonomisk förening är ett Ekonomisk förening och skapades 2005-01-11. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Golf-Innovatörerna EverTee Ekonomisk förening ska trivas.

Golf-Innovatörerna EverTee Ekonomisk förening är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-03. I Västerås så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva ett innovativt golfföretag. föreningen ska verka för att underlätta och utveckla spelet golf genom att tillhandahålla innovativa lösningar. samtidigt ska föreningen sträva mot en hållbar ekologisk utveckling och därmed värna om djur och natur.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Golf-Innovatörerna EverTee Ekonomisk förening är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-03.

Idag är Golf-Innovatörerna EverTee Ekonomisk förening och det finns flera verksamheter som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Golf-Innovatörerna EverTee Ekonomisk förening så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2789023.

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter, två i förening..

De som är på något sätt har med Golf-Innovatörerna EverTee Ekonomisk förening är Gustafsson, Bengt Tomas som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Tomas David Emanuel som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot, Södereng, Bengt Johan Libert som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Södereng, Karl Libert Erik som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Golf-Innovatörerna EverTee Ekonomisk förening har 769611-8970 som sitt organisationsnummer.