CCC Store Ekonomisk förening

Västmanlands län

Information

CCC Store Ekonomisk förening är ett bolag som finns i Västerås. I CCC Store Ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ström, Gustav Roland som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Wattle, Daniel Christoffer som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Wattle, Git Kathleen som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Vill man kunna komma i kontakt med CCC Store Ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå CCC Store Ekonomisk förening på telefon 0589-12860.

Föreningens ändamål är att gynna medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva försäljning av fordonstillbehör samt därmed förenlig verksamhet. Medlemmarna deltar med eget arbete.

Idag är CCC Store Ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

CCC Store Ekonomisk förening är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

CCC Store Ekonomisk förening innehar ej F-skattsedel och CCC Store Ekonomisk förening är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för CCC Store Ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

CCC Store Ekonomisk förening har 769615-9594 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Västmanlands län.