Miljörådgivning Daniel Badman

Västmanlands län

Information

770219-XXXX är organisationsnummer för bolaget Miljörådgivning Daniel Badman. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Miljörådgivning Daniel Badman är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Västerås som är den kommunen som Miljörådgivning Daniel Badman finns i.

Miljörådgivning Daniel Badman har varit registrerat sedan 1999-08-19 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Miljörådgivning Daniel Badman så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Miljörådgivning Daniel Badman är och det finns flera bolag i Västerås som också är .

Firmatecknare för Miljörådgivning Daniel Badman är följande:

Vill ni komma i kontakt med Miljörådgivning Daniel Badman så kan ni göra det på telefon genom 021-412330 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom miljömrådet.

Det finns olika personer som har en koppling med Miljörådgivning Daniel Badman och det är Badman, Sven Daniel som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,