Svensk Skridskoteknik Utbildning

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Västerås och Svensk Skridskoteknik Utbildning är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Svensk Skridskoteknik Utbildning är ett av dem. Statusen för Svensk Skridskoteknik Utbildning är att Bolaget är aktivt.

Svensk Skridskoteknik Utbildning är ett Enskild firma och skapades 1998-07-22. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Svensk Skridskoteknik Utbildning ska trivas.

Svensk Skridskoteknik Utbildning är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Västerås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Utbildning, inriktning på skridskoteknikens grunder. Tjänsten utförs framförallt till ishockeylag, men även till bandylag och privatpersoner. Verksamheten grundar sig på ett framtaget utbildningsprogram.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svensk Skridskoteknik Utbildning är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Svensk Skridskoteknik Utbildning och det finns flera bolag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Svensk Skridskoteknik Utbildning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-184292.

.

De som är på något sätt har med Svensk Skridskoteknik Utbildning är Nässén, Nina Maria Therese som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Svensk Skridskoteknik Utbildning har 770610-XXXX som sitt organisationsnummer.