Skogens Konung Upplevelser & Äventyr

Västmanlands län

Information

Skogens Konung Upplevelser & Äventyr är ett företag som finns i Västerås. I Skogens Konung Upplevelser & Äventyr finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eldh, Jan Marcus som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Skogens Konung Upplevelser & Äventyr så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Skogens Konung Upplevelser & Äventyr på telefon 070-4007053.

Organisera och förmedla äventyrsaktiviteter och kortare paketresor, och därtill hörande verksamhet, åt turister och affärs- resenärer.

Idag är Skogens Konung Upplevelser & Äventyr av bolagstypen Enskild firma.

Skogens Konung Upplevelser & Äventyr är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Skogens Konung Upplevelser & Äventyr innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-01-18 och Skogens Konung Upplevelser & Äventyr är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-01-18.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Skogens Konung Upplevelser & Äventyr så är det följande:

Skogens Konung Upplevelser & Äventyr har 771128-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.